Worldwide shipping

Over Arganworld

Welkom in de wereld van Argan ook wel bekend als het Marokkaanse goud. De bijnaam spreekt voor zich, arganolie is vergeleken met andere oliën vrij schaars. Dit komt omdat de Argan bomen alleen in Marokko groeien, en niet eens door heel Marokko. Het is al jaren lang bekend dat arganolie een erg positieve werking heeft op haar en huid, dit komt door de vele vitamines en stoffen die de Argan zaden van nature bezitten. De vrouwen in het Marokkaanse gebergten hadden in het verleden al door dat arganolie een goed cosmetisch product is. Het maakt alle soorten haar zachter en meer glanzend daarnaast voedt het de huid en hydrateert het de droge huid.

 

 Door de Argan olie van Arganworld  op lange termijn te gebruiken vertraagt onder andere de rimpelvorming, dit komt door de hoge dosis vitamine E en antioxidanten die onze arganolie bevat.

Niet elke arganolie is van de zelfde kwaliteit, Daarom is het team van Arganworld altijd heel erg  kieskeuring met welke olie wij toe laten tot onze collectie want alleen de beste Argan olie is goed genoeg voor Arganworld. 

 

 

Heeft u verder nog vragen of zoekt u verduidelijking over onze producten?

 

 Klik dan hier.

 

vegan
Free shipping NL&BE